Kleuradvies

 

Als je  kleuren draagt die in harmonie zijn met je huid, ogen en haar zie je er frisser en gezonder uit. Je ogen gaan meer spreken en lijntjes en schaduwen in je gezicht vallen minder op. 

Ook jij wilt er natuurlijk zo goed mogelijk uitzien! Een kleuradvies kan je daarbij helpen. 

 

Wanneer je voor een kleuradvies bij Studio kleurig komt, kijken we eerst met een goudkleurige en een zilverkleurige doek of wame of koele kleuren bij je passen. Hierna wordt met behulp van gekleurde doeken langzamerhand duidelijk welke tinten je flatteren en welke minder voor je doen. Het leuke is dat je dat gaandeweg ook zelf gaat zien. Uiteindelijk bepalen we met welke kleuren jij er op je mooist uitziet.

De kleurenwaaier die je meekrijgt helpt je de juiste kleuren te kiezen. Hierdoor zul je makkelijker kleding kiezen en minder snel een miskoop doen. En omdat je weet dat je er goed uitziet voel je je ook goed.

 

Studio kleurig werkt voor de kleurenanalyse met het 10-seizoenen systeem. De basis hiervoor zijn de 4 seizoenstypen (lente-, zomer-, herfst- en wintertype), maar ook combinaties van seizoenen zijn mogelijk.

 


GRIJS HAAR

Misschien heb je al eens een kleurenanalyse laten doen maar is je haar intussen grijs geworden.

Het kan zijn dat je daardoor het gevoel hebt dat bepaalde kleuren niet meer zo mooi staan. Vaak is het dan zo dat je kleuring of je contrast is veranderd. Opnieuw een kleurenanalyse laten doen is dan een goed idee. We kijken dan welke kleuren in harmonie zijn met jou en met je grijze haar.

Ook als je twijfelt of je je haar zult (blijven) kleuren of grijs laten uitgroeien kan een kleurenanalyse je helpen een keuze te maken.